Έργα

Interamerican
Μαζί με την Interamerican αναπτύξαμε μια νέα προσέγγιση για την καινοτομία, κατάλληλη για την (ελληνική) εταιρική κουλτούρα. Δύο χρόνια μετά το πρώτο βήμα αυτής της μετατροπής, 18 ομάδες καινοτομίας δημιούργησαν μια συνολική αύξηση πωλήσεων ύψους € 6.000.000.
διαβασε περισσοτερα
Evides
Το WEI.LAB δημιουργήθηκε για να αναπτύξει και να ενισχύσει νέες καινοτόμες ιδέες. Η λειτουργία του, οδήγησε στη δημιουργία καινοτόμων προτάσεων, ενώ αρκετές από αυτές υλοποιήθηκαν.
διαβασε περισσοτερα
ING
Για την ανάπτυξη ενός νέου συστήματος πληρωμών της ING, ήταν απαραίτητη η αλλαγή στον τρόπο εργασίας. Μέσα από την συνεργασία μας με την ING, με κοινή έρευνα και πειραματισμούς, δημιουργήσαμε την μεθοδολογία «PACE», μια μεθοδολογία καινοτομίας της ING, η οποία έχει πλέον υλοποιηθεί παγκοσμίως μεταξύ των εργαζομένων της.
διαβασε περισσοτερα
Allianz
Για να αποκτήσει την μέγιστη απόδοση των υπαλλήλων της, η Allianz αναζητούσε έναν νέο τρόπο εργασίας. Μαζί αναπτύξαμε μια μεθοδολογία καινοτομίας για να επιταχύνουμε την υλοποίηση της ψηφιακής καινοτομίας.
διαβασε περισσοτερα
Unilever
Θέλοντας να δημιουργήσει νέα επιχειρηματικά μοντέλα και πηγές ανάπτυξης, η Unilever θεώρησε αναγκαίο να αξιοποιήσει νέες ψηφιακές μεθόδους, όπως την αγορά ‘home-delivery’. Μαζί αναζητήσαμε το πιο κατάλληλο και κερδοφόρο κανάλι πωλήσεων για το παγωτό της Unilever.
διαβασε περισσοτερα

Eνδιαφέρεστε?

Καλεστε ενα Booster